top of page

Psilocybin assisted MER

The healing power of nature

Ervaar lichaamswerk met behulp van de geneeskrachtige natuur. 

unsplash-g8MoQ8UqyWw_edited.jpg

De genezende kracht van planten en paddestoelen is al duizenden jaren bekend, maar helaas staan we er in de moderne maatschappij verder vanaf dat ooit. 

Sommige mensen komen minder makkelijk bij hun gevoel of zijn minder goed in staat om zich over te geven aan lichamelijke en emotionele processen. Voor heel veel mensen is het bovendien een te grote stap om bijvoorbeeld psychoactieve plantmedicijnen voor zelf genezing  in te zetten.

Tijdens een psilocybin assisted Energetic Release sessie wordt er om deze redenen een microdose (een minimale hoeveelheid van max. 1 gram) van de Sclerotia Psilocybe Tampanensis  (magische truffel) gebruikt, om dieper in jezelf af te kunnen dalen.

 

De werkzame stof Psilocibine die van nature in deze truffels voorkomt, wordt in het lichaam omgezet in de psychoactieve stof Psilocine. De dosering is dusdanig laag dat er geen sprake zal zijn van een psychedelische ervaring, maar de werking kan mogelijk wel bewust worden ervaren. Het voornaamste effect en de hoofdreden voor het gebruik van een microdosring magische truffels, is dat hierdoor het hart opent. Dat wil zeggen dat men ontvankelijker wordt voor bepaalde prikkels, gevoelens, emoties en fysieke sensaties. De werking kan lichtelijk fysiek worden ervaren door subtiele lichamelijke sensaties, maar er zullen bij microdoseringen geen auditieve en visuele effecten optreden. De duur van de voelbare werking varieert van 1 tot ca. 4 uur. 

 

De werking is nadrukkelijk zeer subtiel, maar in veel gevallen kan het net een “zetje in de rug” zijn, waardoor er meer ruimte en verbinding ontstaat tijdens een sessie met lichaamswerk. Het helingsproces wordt hierdoor op verschillende lagen geactiveerd en de effectiviteit van het lichaamswerk kan hierdoor worden verhoogt.

Ik beveel deze mooie combinatie van harte aan en beloof dat dit een unieke ervaring is.

Psilocybin assisted MER

Een magische reis naar binnen die in het teken staat van voelen, verbinding en loslaten.

 ± 4 uur € 360.-

Inclusief

Deze mini retreat duurt ongeveer een halve dag en bevat onder andere het volgende:

1 / Groen omgeven behandellocatie

Deze sessie vind plaats op een rustige en ruime locatie aan de rand van Leusden.

2 / Microdose psiloflora

Een micro dosering van de Sclerotia Psilocybe Tampanensis (magische truffel), i.c.m. passiebloemthee.

3 / Ademwerk

Om te landen en de truffel in te laten werken starten we met ontspannend ademwerk.

4 / Intensieve MER bodywork sessie

Een ruim 2 uur durende MER sessie die uitnodigt om diep met jezelf te verbinden en te voelen wat het lichaam wil zeggen.

5 / Thee & fruit

Na de sessie sterk je aan met een lichte fruitmaaltijd met water of thee, voordat je terug huiswaarts keert.

6 / Rapé (optioneel)

Een oeroud rustgevend en helend gebruik uit de Amazone, met geneeskrachtige kruiden om vóór de MER sessie het ego te passeren en een diepere connectie met het lichaam te maken.

bottom of page