top of page
20221220 Mickael-079-1280.jpg

Lichaamswerk

The only way out is in

Vertrouwen op het lichaam
is vertrouwen op de natuur

De natuur weet dat je niet moet vasthouden aan angsten en onverwerkte emoties, weet jij dat ook?

20221220 Mickael-192-1280.jpg

Myofascial Energetic Release

MER is fijne en effectieve behandelmethode die zich via het myofascia (spierbindweefsel) richt op het helen van onderliggende emotionele, energetische en traumatische blokkades. Deze methode zorgt er op een respectvolle manier voor dat het lichaam wordt uitgenodigd om los te laten wat in de weg staat. MER brengt je dichter bij jezelf en laat je op een unieke manier met je eigen lichaam verbinden. Daarnaast stelt het vele mensen in staat om op eigen kracht van uiteenlopende chronische klachten en pijn af te komen.

Body Remembers
Trauma Therapy

BRTT® is een bijzondere methode die je via een aangeboren onstress-mechanisme (het autonome neurogenic tremor reflex), in staat stelt om traumatische energie, angsten en overtuigingen los te laten. Het brengt je dichter bij je eigen(ware) natuur en geeft je de kracht en het vertrouwen dat je lichaam perfect in staat is om met vastgezette stress om te gaan. Zolang jij het zelf maar toelaat. De natuur heeft de meeste zoogdieren en volgels van dit vermogen tot zelfregulatie voorzien en dat is precies wat je weer leert tijdens een BRTT® sessie. Het is een behandelmethode die je goed kan helpen bij het loslaten van overtuigingen, fysieke spanning, angsten en het verwerken van trauma's.

Fierce Lion
Meditatie aan zee

Trauma Release Breathwork

Trauma Release Breathwork (TRB®) is een ademmethode die zich richt op het loslaten van uiteenlopende blokkades, zoals negatieve overtuigingen, vastzittende emoties en trauma's. Het is een methode die uitsluitend onder begeleiding plaats vind. TRB® bestaat uit een combinatie van zeer effectieve ademhalingstechnieken onder begeleiding van muziek en coaching. Bij TRB® laten we het lichaam het meeste werk doen en creëren we door middel van adem slechts de nodige omstandigheden. Je  zenuwstelsel wordt op deze manier veilig uitgenodigd om de rest te doen. Door deze aanpak leer je ook beter op je lichaam te vertrouwen. Het lichaam weet instinctief weet wat het moet doen als de juiste omstandigheden geboden worden. Dit vertrouwen zorgt voor een hele nieuwe verbinding tussen lichaam en geest en het ondersteunt heling, genezing en het proces van zelfontwikkeling.

bottom of page