top of page

Massages

Overzicht behandelingen

Relax_in_Balance_massage_1920.jpg

MASSAGES
DIE JE RAKEN

Loslaten, ontspannen, opladen

Massages zijn gezond

Een gezonde levensstijl begint bij lekker in je vel zitten. Het is algemeen bekend dat stress niet goed voor je gezondheid is en allerlei negatieve gevolgen, zoals ziektes kan veroorzaken. Verkramping, vermindering van lichamelijke flexibiliteit en spierpijn zijn de eerste fysieke symptomen van een iets te drukke en stressvolle levensstijl.

Iedereen heeft aanraking, ontspanning en rust nodig om het lichaam gezond en veerkrachtig te houden. Gun jezelf daarom een moment ontspanning en laat je dagelijkse beslommeringen even achter je om weer even op te laden.

_DSC0094 square.jpeg

Relax massage

Een toegankelijke full body massage met lichte tot matige druk en vloeiende bewegingen, die jou de nodige ontspanning en rust brengen. 

60 minuten € 65,- | 90 minuten € 85.-

Relax_in_Balance_Massage.png

Rug-nek massage

Hebben alleen je rug, nek en schouders wat aandacht nodig? Bij deze massage ligt de focus op de meest voorkomende plekken waar vaak spanning door bijvoorbeeld stress en drukte vast gaat zitten.

45 minuten € 55,- | 60 minuten € 65,-

Relax_in_Balance_Massage.png
Relax_in_Balance_Touching_Hands.png

Holistisch energetische massage

Een holistisch energetische massage is zeer ontspannend en heeft een positief effect op je stemming en energie. Deze massage is gericht op het hele lichaam waarbij tijdens de massage van 90 minuten zowel de achterzijde als voorzijde, inclusief gezicht en handen worden behandeld. De intentie is gericht op de activatie van je eigen innerlijke herstelprocessen.

60 minuten € 65,- | 90 minuten € 85,-

Relax_in_Balance_Hoofdpijnmassage_SQ 2.png

Hoofdpijn massage

Veel mensen hebben regelmatig of zelfs chronisch last van hoofdpijn. De meeste hoofdpijnsoorten, waaronder ook migraine, zijn gelukkig goed behandelbaar waardoor klachten aanzienlijk kunnen verminderen of zelfs geheel opgelost kunnen worden. Deze massage richt zich specifiek op de meest voorkomende gebieden waar opgeslagen spanning uiteindelijk leidt tot hoofdpijn-klachten.

60 minuten € 65,-

Relax_in_Balance_Hoofdpijnmassage_SQ 2.png
Relax_in_Balance_Bamboo_Massage.png

Bamboe massage

Een bamboemassage is een bijzondere combinatie van ontspanning en deep tissue. De bamboe dringt door tot diepere lagen en het materiaal van de bamboe geeft een subtiele pyro- en piëzo-elektrische reactie door de beweging en frictie. Dit komt door het in bamboe van nature aanwezige silicium en hiermee worden hele kleine, niet voelbare elektrische stroompjes opgewekt die het lichaam positief stimuleren.

60 minuten € 65,-

Somatic release massage

Nog een laagje dieper ontspannen lukt pas als het bindweefsel losser wordt. Deze massage is langzaam en richt zich via het spierbindweefsel vooral op het verlichten van uiteenlopende klachten, blessures en het vergroten van de bewegingsruimte. Een absolute aanrader voor sporters en voor als je op zoek bent naar iets anders, beters en iets dat effectiever is dan de meeste massages. 

 

120 minuten € 120,-
 

Relax_in_Balance_Rugmassage_1.png
bottom of page